Schermafbeelding 2016-03-30 om 20.03.36

 

De lente is weer begonnen, de zomer komt er aan. Dat betekent: we willen de tuin weer in. Deze verdient na de winter natuurlijk wel eerst een opknapbeurt. Of misschien wil je dit jaar wel de tuin in zijn geheel vernieuwen? Dé voorjaarsklus bij uitstek.

 

Maarten de Groote tuin ontwerp helpt u in deze voorjaarsklus met advies, ontwerp en de realisatie van uw nieuwe of vernieuwde tuin. Om je extra van dienst te zijn heeft Maarten de Groote de Tuinadvies Inloopdagen in het leven geroepen. Tijdens deze inloopdagen kun je met je plannen en wensen langs komen op het kantoor van Maarten de Groote en hier een eerste gratis, advies en schets meekrijgen. Zo krijg je al een goed beeld wat de mogelijkheden zijn en hoe de (ver)nieuw(d)e tuin er uit gaat zien.

Tijdens de Tuinadvies Inloopdagen hoef je alleen de afmetingen van je tuin mee te nemen en je eigen ideeën. Ter plekke worden deze besproken en eventueel aangevuld met de ideeën en kennis van Maarten de Groote zelf. De schets kun je mee naar huis nemen en hier eventueel nog je plannen op wijzigen. De dagen zijn alleen te bezoeken op afspraak. Zie onder.

Heb je dus voorjaarsplannen met de tuin, zorg dan dat je gebruik maakt van de gratis Tuinadvies Inloopdagen van Maarten de Groote.

 

De inloopdagen zijn te bezoeken op:

Vanaf 2 april iedere zaterdag op afspraak.

Een afspraak is eenvoudig te maken, neem gewoon contact op.